OSMANİYE / DÜZİÇİ - Tatbikat İlkokulu

Etiket Sonuçları: Projemiz

May

Okulumuz öğretmenlerinden ingilizce öğretmenimiz Emel Pirlioğlu Hikayemi Çiziyorum eTwinning projesinde proje ortaklarımızla oluşturdukları sanal sergi güzel bir iş birliği ürünü olmuştur.

Nis

Hikayemi Çiziyorum e Twinning projemiz kapsamında tüm proje ortaklarımızla oluşturduğumuz e book bizlere çok keyif verdi.

Nis

Başarılı bir proje çalışması sonrası öğrencilerimizin katılım sertifikaları hazır. Teşekkürler.

Nis

Çok kıymetli proje ortaklarımızla kapanış webinarını yaptık. Teşekkürler

Ara

Azerbaycan ortaklı üyesi olduğumuz Hikayemi Çiziyorum projemizde İlk öğrenci tanışma toplantısını gerçekleştirdik. Tüm üye okullarımıza teşekkür ediyoruz. Projede başarılar diliyoruz.

Ara

Kurucusu olduğumuz e Twinning projemiz Funny Learning English 'te ilk öğrenci tanışma toplantısı yapıldı.Proje ortağımız olan başta Yunanistan olmak üzere, Türkiye,Italya ve Moldova dan öğrenci ve öğretmen arkadaşların katılımıyla eğlenceli şarkılar söylenerek güzel bir tanışma toplantısı yapmış olduk.

Ara

e Twinning projemiz olan Hikayemi Çiziyorum isimli projemizin ilk öğretmen tanışma toplantısıni yaptık.