OSMANİYE / DÜZİÇİ - Tatbikat İlkokulu

Tatbikat İlkokulu

İRFANLI MAH. FEN LİSESİ SK. TATBIKAT ILKOKULU BLOK NO 1A DÜZİÇİ / OSMANİYE
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlamak.
DERSE BAŞLAM SAATİ:08:30 DERS BİTİŞ SAATİ :14:10
KLİMA
Yerleşim Yeri
A BLOK DÜZİÇİ İLÇESİ İRFANLI MAHALLESİ DÜZİÇİ İLÇESİ İRFANLI MAHALLESİ ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ KAMPUSÜ İÇİ